Warme menu's
Gevonden wat u zocht?
Bestel dan snel uw overheerlijke gerechten via ons bestelformulier…
Koude voorgerechten
- Zalm Belle Vue: €15
- Garnalencocktail: €16
- Scandinavisch visschotel: €17
- Gandaham met meloen: €15
- Lauw slaatje met scampi’s en spekreepjes: €17
- Lasagne van Gandaham met mousse van Parmaham: €15
- Krokant slaatje met gemarineerde zalm: €16
- Carpaccio van ossenhaas: €17,50
- Forelfilet met gemarineerde tomaat en balsamico: €16,50
Soepen :
eerste prijzen in menu pp / per liter
- Tomatensoep met balletjes: €3 /6€
- Italiaanse minestrone met kaas: €3 /6€
- Preiroomsoep met camembert: €3 / 6€
- Waterkersroomsoep: €3 /6€
- Witloofroomsoep met grijze garnalen: €4 / 8€
- Aspergevelouté: €3 / 6€
- Kippenroomsoep met hamblokjes en champignons: €3 / 6€
- Kreeftensoep: €6 / 10€
- Broccoliroomsoep met tomatenblokjes: €3 /6€
- Ajuinsoep met Hoegaards witbier: €3 / 6€
- Champignonsoep met spekblokjes: €3 /6€
Warm voorgerecht
- Koninginnehapje: €15
- Zalmfilet met krokante witloof: €16
- Zeetongrolletjes met Normandische saus: €17
- Scampi’s op Amerikaanse wijze: €15,50
- Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus en bladerdeeggebakje: €16
- Zeewolf met gekarameliseerde witloof en appeltjes: €16
- Tagliatelli met kippenreepjes en Rocquefortkaas: €15
Hoofdgerechten
- Eendeborstfilet met tijmhoningsaus: €23
- Lamsfilet op de wijze van Nice: €23
- Hoeve kipfilet ‘fine champagne’: €21
- Rosbief en gebraad met portosaus: €21
- Varkenshaasje ‘fine champagne’: €23
- Ossenhaas met tuingroenten: €27
- Zalmfilet met bieslook-roomsaus: €22
- Gestoomde zalmfilet met kreeftensaus, bladerdeeggebakje: €22
Desserten
Dessertenbuffet €15 pp (vanaf 80 personen aan €10 pp)
- Huisgemaakte chocomousse
- Rijstpap met bruine suiker
- Verse fruitsalade
- Gebak (Javanais, misérable)
- Bavarois
Dessertenbuffet luxe €18 pp (vanaf 80 personen aan 13 pp)
- Flensjes ter plaatse gebakken
- Bolletje vanille ijs en chocolade met coulis van fruit
- Chocomousse
- Verse fruitsalade
- Rijstpap
- Mini gebakjes met slagroom
- Aardbeien met slagroom (zomer)
Dit dessertenbuffet wordt verzorgd vanaf 30 personen.
Versnaperingen voor bij de koffie
- Koekjes: €1,50 pp
- Pralines: €2,60 pp
- Feestgebak: €7pp
- Ijslammetje: €7 pp
- Dessertenbord: €15 pp
Desserten naar keuze op aanvraag.